PRISER

Her finder du vores priser på alle typer kørekort

Hos Byens køreskole går vi meget op i at give vores elever den bedste undervisning.


Nedenfor kan du se hvad du ellers kan opleve hos os - der er lidt at vælge i mellem.. Lyder det godt, så bare få sendt en tilmelding afsted uanset hvornår du vil starte.

VI GØR DET BARE!

- til en større oplevelse at få kørekort og det koster ikke ekstra.

HELIKOPTER FLYVETUR

Når du er tilmeldt Byens Køreskole i Fredericia og igang med kørekortet, så bliver du MÅSKE tilbudt en flyvetur i helikopter over Fredericia.

Det er mægtigt sjovt at se de samme gader og stræder, havnen, volden og badestranden som man har gennemkørt masser af gange,  lidt oppefra luften


GLÆD DIG.

NYHED: BRIDGEWALKING

Når du er tilmeldt og startet hos Byens Køreskole i Fredericia, kan man nu også være heldig med en tur på lillebæltsbroen sammen med andre elever fra køreskolen.

Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro er et imponerende event. En ca. 2 timers tur frem og tilbage 60 meter over havets overflade er en fantastisk oplevelse/ selvtillidsprøve.


Efter Check In går turen fra Velkomstcentret til Lillebæltsbroen, hvor du bliver koblet til et sikkerhedssystem – og så går det ellers bare opad! Op til 60 meters højde og ud på turen over broen. Glæd dig..

Vind  10.000,- kr.

Som noget nyt trækker vi lod blandt ALLE årets elever HVERT ÅR den 23 dec - altså dagen før juleaften, uanset hvornår på året du har taget dit kørekort.


Hvis du er tilmeldt, men ikke starter på dit kørekort før det nye år, så deltager du i lodtrækningen begge år. Gevinsten modregnes lovpakken på kørekortet når du starter..